Emmy Sparreboom-Kuiper

Energetische behandelingen

Ervaringen van anderen

Mijn hoofdpijn was verdwenen na de eerste behandeling

Al jaren maakt een vriendin van mij af en toe gebruik van de methodiek (Touch of Matrix) die o.a. ook door Emmy wordt gehanteerd. Nadat door de huisarts werd aangegeven dat ‘mijn harde schijf vol zat’ en ik tegen 24 weken wachttijd aanliep voor een psycholoog besloot ik uit mijn comfort zone te stappen en het gewoon eens te proberen.

Ik kwam bij Emmy terecht met als voornaamste klachten vergeetachtigheid en hoofdpijn. Na een intake zijn we begonnen met de behandeling waar ik zeer afwachtend tegenover stond. Zo'n behandeling staat mijlenver van mij af en past totaal niet bij de nuchtere persoon die ik ben. Onder het motto ‘baat het niet dan schaadt het niet’ heb ik mij overgegeven en ben er voor 100% voor gegaan.

Binnen no time zat ik in het proces. Bizar dat je lichaam in staat is om zelf aan te geven wat de aandachtspunten zijn en deze stap voor stap af te gaan en waar nodig te behandelen. Emmy is daarin gedurende de behandeling een rustige leidster.

Hoewel het voor mij nog steeds een raadsel is hoe het precies werkt is het belangrijker te kunnen zeggen dŠt het werkt. Na de eerste behandeling concludeerde ik dat ik weer adem kon halen vanuit mijn buik en ook diep gapen ging weer. Dat ik dit al heel lang niet meer deed was mij daarvoor niet opgevallen. Ook mijn hoofdpijn was verdwenen na de eerste behandeling en de vergeetachtigheid werd minder, deze verdween na de tweede behandeling. Na de derde behandeling voelde ik mij soort van herboren. Mijn lichaam heeft aangegeven welke processen goed gaan, wat mijn valkuilen zijn en ‘mijn harde schijf’ is opgeschoond.

Emmy heeft mij het vertrouwen en de tijd gegeven te wennen aan en eigen te worden met haar methode. De manier waarop zij dit doet is open en respectvol. Ze neemt de tijd per behandeling die nodig is, ze stopt niet midden in het proces omdat ‘de tijd om is’. Ik gun iedereen de opluchting die Emmy mij via haar behandeling heeft gegeven.

December 2017, A.H.J. te Dronten
-----------------------------

Emmy bedankt! Je hebt mijn leven veranderd.

September 2017, Jolanda Vahl te Dronten
-----------------------------

Ik wist niet meer dat ik dat kon!

Ik kwam in juli voor het eerst bij Emmy voor een pijnlijke en stijve heup en telkens terugkerende scheefstand van mijn bekken. Met de scheefstand van mijn bekken tobde ik al 20 jaar. Bij elke overbelasting mentaal of fysiek reageerde mijn bekken met scheefstand. Hiervoor ben ik bij diverse therapeuten (regulier en alternatief) onder behandeling geweest. Telkens met kort of zonder resultaat.

Bij Emmy heb ik inmiddels 3 behandelingen ondergaan en dit jaar reisde ik in de zomer zonder pijn met de auto naar ItaliŽ. Heerlijk, ik wist niet meer dat dat kon!

Emmy heeft mij een manier geleerd om dingen die in mijn leven gebeuren en me spanning geven los te laten. Als ik nu stijfheid in mijn bekken voel weet ik dat er fysiek meestal niets aan de hand is maar dat ik iets los mag laten. Dit kan iets uit het heden zijn maar soms ook iets uit het verleden. Wat een rijkdom is dat!

Daarnaast is Emmy ook een heel lieve, warme en nuchtere vrouw waar ik me heel goed bij voel.

September 2016, Trude Hage te Dronten
-----------------------------

Verassend goed werkende methode

Al bij de start van mijn intensieve periode van overbelasting en een hoognodig veranderingsproces was Emmy betrokken. Ze heeft met haar hartgemeende inzet, subtiele betrokkenheid en verrassend goed werkende methode veel bij mij in werking gezet en is een geweldige steun geweest in de tijd waarin ik drijvende, soms ook zinkende, was.

Dankzij Emmy's bijdrage in deze periode voel ik me bevrijd van wat me belastte en voel ik me gevuld met wat er al wel was, maar waar ik niet zelf bij kon komen.

Bij ieder mens dat ik nu tegenkom die ik over zijn/haar grote of kleine (levens)issues hoor, denk en zeg ik: "Joh, spreek eens af met Emmy! Ervaar het! Het kan een bevrijding en verrijking voor je zijn! Geef jezelf die kans!"

Juni 2016, Dana van Zijtveld te Dronten
----------------------------

Behandeling met veel respect voor de persoon

Enige tijd geleden zocht ik hulp bij het oplossen van een aantal klachten (o.a rug en burn-out) en kwam al zoekende in contact met Emmy. Een heel goede keuze!!

Emmy is een lieve, warme vrouw die je op je gemak stelt en de behandeling met veel respect voor de persoon geeft.
Al na de eerste behandeling waren de effecten merkbaar en namen de klachten af. Er gebeurt iets in lichaam en geest dat heel bijzonder is.

Op mijn eigen verzoek heb ik een paar vervolgafspraken gemaakt (Emmy laat je daarin helemaal vrij) en kan nu zeggen dat de meeste klachten zijn verdwenen en ik dat ik mij weer vrij kan bewegen.

Ik ben blij dat ik dit heb mogen ervaren en kan zowel de methode als Emmy van harte aanbevelen.
Dank je wel Emmy!

Augustus 2015, F.H. te Almere
-----------------------------

Mijn ervaring

Een paar maanden terug heb ik Emmy Sparreboom gevraagd om een behandeling [...], omdat ik al een jaar lang, elke ochtend, met veel pijn in mijn rug mijn bed uit kwam. Zo erg, dat mezelf op mijn andere zij draaien al problematisch was.

Na de behandeling, kon ik gedurende 2 weken ’s morgens pijnloos opstaan! Wat een genot! Hierna kwamen de klachten weer wat terug en ben ik voor een 2e behandeling terug naar Emmy gegaan.

Wat ik zo bijzonder vind, is dat Emmy absoluut niet aanstuurt op veelvuldige consulten, maar je juist bewust maakt van wat je zelf kunt doen. Dit heb ik gedaan; en het werkt fantastisch!

Ik betrap mezelf er op dat ik het wel eens vergeet en geheid dat ik de volgende dag met pijn in mijn rug opsta. Dat toont voor mij aan dat het echt werkt.

Heel oprecht kan ik zeggen dat ik blij ben met Emmy [...] in contact te zijn gekomen.

Dank je wel Emmy!

Februari 2015, R.H. te Dronten